Elgiganten skærmskift

Skærmskifte? Dette gør du, hvis mobilskærmen knuser

Skærmskifte? Dette gør du, hvis mobilskærmen knuser | Elgiganten

Hos Elgiganten er det nemt at få repareret sin mobil eller få hjælp til et skærmskifte. Vi bruger autoriserede servicepartnere, der sikrer, …

En ny skærm til din smartphone kan hurtigt blive dyr. Læs vores tips inden du betaler dyre domme for en skærmreparation.

Reparation og brugerhjælp – Elgiganten

Reparation og brugerhjælp | Elgiganten

Find servicepartner eller leverandørsupport · reparation af vaskemaskine · reparation af opvaskemaskine · reparation af hvidevarer generelt · mobil/smartphone- …

Find ud af om produktet skal repareres, eller om problemet kan løses på en enklere måde. Vælg kategori for at finde gode råd og/eller kontaktinformation til vores leverandører.

Hjælp og support – Elgiganten

Hjælp og support | Elgiganten

Reparation og brugerhjælp · Reservedele · Status på din reparation. · Transportskader · Garanti, reklamation, servicevilkår · Returnering og ændring af ordre.

Er dit produkt holdt op med at virke? Her finder du oplysninger om vores serviceløsninger og produktsupport, garanti, returret og transportskader.

Guide: Tablet med ødelagt skærm – Elgiganten

Guide: Tablet med ødelagt skærm | Elgiganten

Elgiganten er officiel Apple-reparatør, og det betyder, at du beholder din garanti, hvis du får udskiftet skærmen på din iPad eller får repareret dit Apple- …

Skal du have repareret en ødelagt skærm på din iPad eller tablet? Hos Elgiganten får du hjælp til dette. Læs vores tips om reparationer her!

Guide: Hvad skal du gøre, når din pc er beskadiget – Elgiganten

Guide: Hvad skal du gøre, når din pc er beskadiget | Elgiganten

Hvis produktet skal repareres, får du en nøjagtig pris. Inden vi gør mere, får du mulighed for at takke ja eller nej til en reparation. Hvis du takker nej, får …

Gælder garantien nu? Er min PC forsikret? Har jeg husket at tage backup? Var der ikke noget med, at jeg havde en tryghedsaftale hos Elgiganten? Og hvor er nu kvitteringen? Husk at trække vejret. Det er heldigvis ikke jordens undergang, og der er hjælp at hente!

Se status på produkter indleveret til service i butik – Elgiganten

Se status på produkter indleveret til service i butik | Elgiganten

Du behøver ikke at ringe til vores kundecenter eller besøge en butik, for at få status på det produkt du har indleveret til reparation. Du kan se status …

Du behøver ikke at ringe til vores kundecenter eller besøge en butik, for at få status på det produkt du har indleveret til reparation. Du kan se status her!

Telenor Mobilabonnementer | Elgiganten

Skærmskift inkluderet. Få Skærmskift med i abonnementet når du køber en ny mobil. TelenorB2Xroaming. Brug løs på ferien.

Når du køber din mobil med et Telenor-abonnement i Elgiganten, får du endnu mere mobilrabat. Kig forbi dit nærmeste varehus.

Vores services – Elgiganten

Få hjælp med dine produkter – levering, installation, forsikring og mere. | Elgiganten

Med Elgigantens services får du den hjælp, du har brug for til dine produkter – uanset hvor du er. Find en service, der passer til dine behov her.

Mobilforsikring med AppleCare Services – iPhone – Elgiganten

iPhone: Mobilforsikring med AppleCare Services | Elgiganten

Yderligere fordele til iPhone · Express erstatningsservice · Skærmreparation samme dag i de fleste større storbyområder verden over · Apple-certificeret reparation …

Det kan betale sig at have en forsikring til din iPhone, og du får adgang til Apple-eksperter over hele verden. Her er alle fordelene!

iPhone reparation | Skarpe priser | Kort ventetid og lang garanti

iPhone reparation | Skarpe priser | Kort ventetid og lang garanti | Telerepair

Brug for en iPhone reparation? Få en reparation af din iPhone hurtigt hos vores autoriserede teknikere. Du får Dk’s bedste priser & garanti på reparationen.

Keywords: elgiganten skærmskift, iphone 6s skærm elgiganten